Pàgines

dilluns, 26 d’octubre del 2015

Menú del Dilluns 26 D'Octubre 2015

Menú del Dilluns 26 D'Octubre 2015

PRIMERS:

Amanida amb enciams variats amb formatge de cabra i fruits secs vinagreta de mel
Espaguetis saltejats amb bolets
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Humus casolà de cigrons i bacallà amb torradetes
Rotllet de primavera
Risotto de bolets amb cruixent de parmesà (supl. 3€)

SEGONS:

Rodo de pollastre farcit
Bistec a la planxa
Crestes casolanes de tonyina
Peix del dia: Salmó a la planxa amb verdures
Pularda cuinada a baixa temperatura amb poma
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 5€)

POSTRES:

Brownie
Iogurt de fruites del bosc, natural
Flam d'ou
Gelats de: coco, torro, sorbet, vainilla i xoco

Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada