Pàgines

divendres, 20 de març del 2015

Divendres 20 de Març de 2015

Menú del Divendres 20 de Març de 2015

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb pinya, pernil i vinagreta de mel
Crema de verdures de l'horta de Cabrera
Fusilli (autentica pasta italiana ) saltejada amb bolets
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes, espàrrecs
Empedrat de cigrons i tonyina
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà

SEGONS:

Bacallà a la planxa amb guarnició
Pollastre a la planxa amb patates
Botifarra esparracada amb ceba caramel·litzada i patates
Croquetes de carn d'olla acompanyades d'amanida

POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc
Flam d'ou, cafè, xocolata
Pastís de santiago
Crocant

Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada