Pàgines

dissabte, 21 de març del 2015

Dissabte 21 de Març de 2015

Menú del 


PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb formatge brie, nous, i vinagreta de melmelada de pebrot
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Crep de vieira i gambes amb salsa marinera
Rissotto de bolets amb encenalls de parmesà
Humus de cigrons i bacallà


SEGONS:

Graellada de marisc (navalla,gamba, escamarlans)
Llibrets de llom farcits de poma i foie
Pularda amb compota de pera
Llaminera de porc amb salsa pebre

POSTRES:

Flam d'ou, cafè  amb nata
Coulant de xocolata
Mini "gofre" amb gelat
Gelat de torro i ratafia
Copa biscuit i xocolata

Pa, una beguda
16.00 € (iva inclòs)


MENÚ INFANTIL:  (fins a 12 anys)               12€ (iva inclòs)



* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada