Pàgines

dimecres, 18 de febrer del 2015

Dimecres 18 de Febrer de 2015

Menú
- Enterro de la sardina -

PRIMERS:

Amanida "El Mirador" (enciams variats, bolets, pa torrat, bacó)
Pebrots al piquillo amb brandada de bacallà
Remenat d'alls tendres, espàrrecs i gambes
Cigronets amb cansalada
Macarrons

SEGONS:

Peix del dia: Lluç a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Bistec a la planxa
 Conill a l'allet


POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc
Flam de cafè, d'ou, xocolata
Tiramisú



Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada