Pàgines

dijous, 19 de febrer del 2015

Dijous 19 de Febrer de 2015

Menú 

PRIMERS:

Amanida de l'horta veïna: Enciams, escarola, ceba tendre, raves, api, pastanaga
Patata i bleda saltejades amb pernil
Espaguetis a la marinera cloïsses i gambes
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Arròs de bolets

SEGONS:

Calamars a la planxa
Cap de llom a la sal amb poma
Xurrasco a la planxa
Llonzes de gall d'indi a la planxa

POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc
Flam de cafè, d'ou, xocolata
Tiramisú



Pa, una beguda
10.50 € (iva inclòs)


Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada