Pàgines

dijous, 20 de març del 2014

Vine a provar els nostres plats elaborats amb l'ingredient Estrella = EL PÊSOL

Menú de Dijous 20 de Març de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Amanida de llenties amb tonyina
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Amanida d'enciams variats de cruixents
Raviolis de carn amb salsa pesto rosso
Crema de pèsols amb cruixent de pernil

SEGONS:
Pollastre a la planxa amb guarnició
Braó rostit al forn
Llom al forn amb sucre morè i mostassa
Lluç a la planxa acompanyat d'amanida

POSTRES:
Pastís de xocolata i taronja
Iogurt de fruites del bosc
Tarta whisky
flam

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)


Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada