Pàgines

divendres, 21 de març del 2014

Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

Menú de Divendres 21 de Març de 2014
Jornades Gastronòmiques del Pèsol al Maresme

PRIMERS:
Espinacs a la catalana
Amanida de llenties amb tonyina
Amanida de l'hort (pèsols, tomàquet, pebrot vermell, pastanaga)
"Rigatoni" (autentica pasta italiana) salsa xampinyons
Entremès
Sopa de peix

SEGONS:
Llom a la planxa amb guarnició
Mandonguilles a l'ametlla
Escalopins de vedella arrebossat amb patates
Filet d'orada a la planxa acompanyat d'amanida

POSTRES:
Pastís de xocolata i taronja
Iogurt de fruites del bosc
Crocant
flam

Pa i Beguda
10.50€ (iva inclòs)


Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada