Pàgines

dissabte, 25 de maig del 2013

MENÚ IBEROROMÀ!!!


DEL 24 DE MAIG AL 16 DE JUNY DE 2013
CUINA ROMANA LA TAULA D’APICI

Menú Degustació

PRIMUM:
(PRIMERS)

  • FavesVitel·li”
(Faves de l’emperador Vitel·li)
  • Leeks vinaigrette sem garum et vini
(amanida de porros amb vinagreta de garum*  i vi)
  • In Vino albo concharum musculorumve
(musclos al vi blanc)

UT
(SEGONS)

  • Sepia per atramentum et pisarum
(sèpia amb pèsols i tinta)
  • Meatballs in diam vigilantem
(mandonguilles amb salsa ametlles)
  • Cum epityrum scomber marinated
(verats marinats amb olivada)

DESSERTS
(POSTRES)

  • Differtus ricotta magna cum pipere et walnuts
(dàtils amb mató i nous al pebre)
  • Carrot placetam
(Pastís de pastanaga)
  • Bunyols de carabassa

Vinum, aqua
(vi i aigües)

XXV € (NEC LACUS)
25 € (inva inclòs)


* Tot esta cuinat amb Garum (suc concentrat de maceració i fermentació del peix i herbes aromàtiques)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada