Pàgines

dissabte, 25 de maig del 2013

MENU DE DISSABTE

Dissabte 25 de maig  de 2013

PRIMERS:

Amanida d’enciams variats amb maduixes del maresme i formatge de cabra
Canelons de rostit amb beixamel de ceps
Mousse d’escalivada i seitons
Crema de carbassa amb llagostins

SEGONS:

Timbal de vedella confitada amb formatge idiazabal
Llom a la sal
Lluç a la planxa amb guarnició

POSTRES:

Crocant
Brownie amb nata
Pastis de pastanaga i xocolata
....

 Una Beguda i pa
16.00€ (iva inclòs)

Si no saps el que triar, li recomanem que provi el nostre menú degustació Iberoromà

Menú infantil (fins a 12 anys)
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb patates
Postres, beguda i pa                                                             12.00€ (iva inclòs)

Tots els nostres plats són elaborats al moment i per tant necessiten  el seu temps
de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada