Pàgines

divendres, 3 de juliol del 2020

MENU DIVENDRES 3 DE jULIOL


PRIMERS

·         Amanida Cèsar
·         Gaspatxo
·         Espaguetis a la carbonara
·         Ensalada russa
·         Púding d'alls tendres amb gambes
·         Carpaccio de vedella amb encenalls de formatge (+4€)

SEGONS:

·         Hamburguesa amb ceba caramel·litzada
·         Galta de porc rostida
·         Botifarra esparracada
·         Lluç a la planxa amb verdures
·         Llàgrimes de pollastre amb guarnició
·         Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
·         Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)



OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu


 Postres, Aigua, vi de la casa o gasosa 










12.00€ (iva inclòs)
            1/2 menú : (1 plat, postres, beguda i pa)  8.75€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada