Pàgines

dissabte, 4 de juliol del 2020



MENÚ D'AVUI 
Dissabte 4 de Juliol  de 2020

PRIMERS

·         Amanida de favetes amb botifarra negre i pinyons
·         Arròs saltejat amb xampinyons i als tendres
·         Caneló de brandada de bacallà amb salsa piquillo
·         Musclos a la marinera
·         Crep de formatge brie i ceba caramel·litzada


SEGONS:

·         Entrecot de vedella a la planxa amb salsa pebre
·         Confit d'ànec amb fruites del bosc
·         Sèpia a la planxa amb verdures
·         Orada al forn amb patates i verdures
·         Fricandó de bolets

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu


 POSTRES:

·         Sorbet de Mojito o Mandarina
·         Pastis de formatge
Coulant de xocolata amb nata
·         Sopa de síndria amb gelat de vainilla


20.00€ (iva inclòs)
            1/2 menú : (1 plat, postres, beguda i pa)  14€

divendres, 3 de juliol del 2020

MENU DIVENDRES 3 DE jULIOL


PRIMERS

·         Amanida Cèsar
·         Gaspatxo
·         Espaguetis a la carbonara
·         Ensalada russa
·         Púding d'alls tendres amb gambes
·         Carpaccio de vedella amb encenalls de formatge (+4€)

SEGONS:

·         Hamburguesa amb ceba caramel·litzada
·         Galta de porc rostida
·         Botifarra esparracada
·         Lluç a la planxa amb verdures
·         Llàgrimes de pollastre amb guarnició
·         Timbal de vedella amb formatge Idiazabal (+6€)
·         Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)



OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que vulgueu


 Postres, Aigua, vi de la casa o gasosa 










12.00€ (iva inclòs)
            1/2 menú : (1 plat, postres, beguda i pa)  8.75€