Pàgines

dilluns, 18 de març del 2019

Dilluns 18 de Març de 2019


Dilluns 18 de Març de 2019
PRIMERS

Amanida amb tomàquet de cor de bou i formatge
Patata i mongeta tendre
Espaguetis al napolitana (tomàquet fregit, tonyina i pebrot verd, olives negres)
Humus de cigrons amb bacallà
Crema de bolets amb crostonets de pa

ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs verds de marge a la planxa amb salsa romesco (+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)
Pèsols del Maresme saltejats amb pernil (+4€)

SEGONS:

Orada al forn amb un llit de patata
Peus de porc amb muselina d'all
Xurrasco a la planxa amb salsa ximixurri casolà
Broqueta de pollastre a la planxa amb verdura
Crestes de tonyina al forn

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Macedònia natural
Iogurt amb melmelades casolanes
Pastis del dia
Flam d'ou
flam de cafè
Sorbet de mojito

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada