Pàgines

dimecres, 13 de febrer del 2019

Dimecres 13 de Febrer de 2019



Dimecres 13 de Febrer de 2019
PRIMERS

Amanida amb tonyina, espàrrecs i blat de moro
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Crep de xampinyons beicon i formatge
Patata i mongeta tendre
Llenties estofades amb verdureta
Canelons de carn gratinats

ALTRES OPCIONS:
Espàrrecs amb romesco(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)

SEGONS:

Mandonguilles a l'ametlla
"Lagarto" (cordo del llom, bastant tendre) a la planxa amb patates
Escalopa de vedella arrebossada amb patates
Suprema de lluç (fresc) a la planxa amb verdureta
Pollastre rostit al forn amb cava

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA  La podem acompanyar amb el que volgueu.

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes
Pastis de xocolata i crema
Flam de cafè
Flam d'ou
Gelat

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada