Pàgines

dilluns, 11 de febrer del 2019

Dilluns 11 de Febrer de 2019


Dilluns 11 de Febrer de 2019
PRIMERS

Amanida Cèsar (enciam, pollastre, pa torrat i vinagreta cesar)
Trinxat de patata i col amb cansalada
Espaguetis amb formatge de cabra i nous
Terrina gratinada amb albergínia i bacallà
Sopa d'all (a la castellana)

ALTRES OPCIONS:
Raviolis casolans de confit d'ànec i pera amb salsa ceps(+4€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+4€)

SEGONS:

Vedella amb bolets
Pinxitos a la planxa amb patates
Filet de lluç a la romana i verdureta
Pollastre arrebossat amb patates
Pluma a la planxa amb guarnició

OPCIO VEGETERIÀ : HEURA (proteïna vegetal de la soja, amb un toc d'espècies.) La podem acompanyar amb el que volgueu.

ALTRES OPCIONS:
Entrecot de vedella a la planxa (400gr) (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES

Iogurt amb melmelades casolanes
Taronja amb sucre
Flam de cafè
Flam d'ou
Gelat

 Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                             12. 00 € (iva inclòs)
Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes
* Cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada