Pàgines

dissabte, 4 d’agost del 2018

DISSABTE 4 D'AGOST DE 2018

ÚLTIM MENÚ DE DISSABTE ABANS D'AGAFAR VACANCES!!

PRIMERS:

Amanida d’enciams variats formatge de cabra i fruits secs
Gaspatxo de xíndria i entrebancs
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
Peu de porc laminat amb tomàquet de l'hort
Rissotto de bolets
Crep de vieira i gambes amb salsa marinera

SEGONS:

Timbal de melós de vedella amb Idiazabal
Cabrit arrebossat amb guarnició
Gambes a la planxa
Cuixes de pollastre al allet
Rodo de pollastre farcit de pernil dolç i formatge
Ous estrellats amb pernil ibèric

 POSTRES:
Coulant de xocolata
Pastis de llimona i iogurt
Niu de xocolata blanca amb maracuya
Profiteroles de nata

  Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
                  18.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL:

Macarrons
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Beguda, pa i postres                                              12€ (iva inclòs)

Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada