Pàgines

dimarts, 28 d’agost del 2018

Dimecres 29 d'Agost de 2018


Menú
 Dimecres 29 d'Agost de 2018

PRIMERS:

Amanida Cèsar (pa torrat, pollastre, anxoves i vinagreta de mostassa)
Gaspatxo de xíndria i entrebancs
Pasta italiana al pesto
Mongeta tendre saltejada amb pernil
Coca de recapte amb sardines

Altres opcions:

Carpaccio de peus de porc casolà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Salmó a la planxa amb verdures
Contracuixa de pollastre a la planxa
Llom arrebossat amb guarnició
Entrecot de vedella (180gr)
Costellam de porc al forn


Altres opcions:

Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)

POSTRES:

Pastis del dia
Flam de cafè
Iogurt de fruites bosc
Gelat

  Pa , aigua, vi de la casa o gasosa 
                                                                                  12.00 € (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada