Pàgines

dimecres, 23 de maig del 2018

Menú del dimecres 23 de Maig de 2018


Menú del dimecres 23 de Maig  de 2018

PRIMERS:

Amanida amb pollastre i maduixes
Mousse de tonyina amb salsa rosa
Xampinyons farcits de pernil, nous
Espaguetis a la carbonara
Humus de cigrons amb bacallà

Altres opcions
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS :

Sardines al forn
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Pollastre a la planxa
Carn magra amb samfaina


Altres opcions
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
Cabrit arrebossat (+6€)

POSTRES :

* Iogurt de melmelada de fruites del bosc
* Flam d'ou
* Mini magnum
* Pastis de mel i mató

Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
                 11.00 € (iva inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada