Pàgines

dissabte, 24 de març del 2018

Menú del Dissabte 24 de Març de 2018

Menú del Dissabte 24 de Març de 2018

TASTET DE LA CASA

PRIMERS:
Cabdells amb tonyina i seitons
Amanida de formatge de cabra i fruits secs
Ous estrellats amb patates i pernil ibèric
Crep de vieires i gambes amb salsa marinera
Ravioli de confit d'ànec amb salsa ceps

SEGONS:
Peus de porc guisats
Cabrit arrebossat amb guarnició
Cassoleta de lluç i gambes
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Entranya de vedella a la planxa

POSTRES:
Bunyols de Quaresme
Pannacota casolana de torro
Trufes amb nata
Mini gofre amb xocolata

Pa,aigua, vi de la casa o gasosa

18.00 € (iva inclòs)

MENU INFANTIL (fins a 12anys)

Macarrons de l'àvia
Llom arrebossat amb patates
Beguda, pa i postres                                                                                                    12€ (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada