Pàgines

dissabte, 17 de març del 2018

Menú del Dissabte 17 de Març de 2018

TASTET DE LA CASA

PRIMERS:
Amanida de poma i formatge brie amb fruits secs
Raviolis canelons de melós de vedella amb salsa foie
Humus de cigrons  amb bacallà
Pinya amb pernil
Coca d'escalivada amb seitons

SEGONS:
Orada a la planxa
Bacallà a la muselina d'all i pebrots confitats
LLata de vedella amb ceps
Llaminera a la planxa amb salsa pebre
Xai a la planxa amb carxofes
Braó rostit al forn amb prunes

POSTRES:
Crema de Sant Josep
Braç de gitano amb nata i iema
Bunyols de vent i xocolata amb moscatell

Pa,aigua, vi de la casa o gasosa

18.00 € (iva inclòs)

MENU INFANTIL (fins a 12anys)

Pasta amb tomàquet fregit i formatge
Llom arrebossat amb patates
Beguda, pa i postres                                                                                                    12€ (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada