Pàgines

dimarts, 20 de març del 2018

Menú del Dimarts 20 de Març de 2018

Menú del Dimarts 20 de Març de 2018

PRIMERS:

Amanida de formatge de cabra i fruits secs
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Pèsols saltejats amb pernil
Macarrons de l'àvia
Sopa torrada (típica del Lluçanès, caldo de pollastre, amb rostit de vedella, i pa torrat)

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricotta, bacó panses i pinyons (+3€)
Ravioli de melós de vedella amb salsa foie (+3€)

SEGONS :

Sèpia a la planxa
Llaminera a la planxa (solomillo)
Filet de pollastre amb salsa peruana - Aji Huancaina-
Bistec
Conill amb panses i moscatell

POSTRES:
Pastis de Poma
Iogurt amb melmelada de fruites del bosc
Gelat de turró

  Postres, pa

           Aigua, vi de la casa o gasosa
                 11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada