Pàgines

dijous, 1 de març del 2018

Menú del Dijous 1 de Març de 2018


Menú del Dijous 1 de Març de 2018

PRIMERS:

Amanida Cèsar
Espaguetis a la Puttanesca (tomàquet, anxoves, parmesà olives negres i picant)
Remenat d'ous amb calçots i botifarra negre
Sopa de galets de Nadal
Mousse de tonyina i salsa rosa

Altres opcions:
Espàrrecs amb salsa romesco (+3€)
Ravioli de confit d'ànec i salsa tòfona

SEGONS :

Bacallà fresc la planxa amb verdura
Secret a la planxa amb patates
Entranya de vedella a la planxa
Costellam de porc al forn
Llibrets de llom

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada