Pàgines

divendres, 16 de febrer del 2018


Menú del Divendres 16 de Febrer de 2018
PRIMERS:

Amanida de pernil dolç i prunes
Crema de verdures amb ceba cruixent
Raviolis d'espinacs, ricota, i salsa salmó
Pastis de truites amb xampinyons gratinats
Mongetes seques amb bolets, porro i pernil

Altres opcions:
Carpaccio de pop a la gallega (+3€)

SEGONS :

Hamburguesa de vedella a la planxa maionesa de mostassa
Braó rostit al forn
Rodo de pollastre farcit de pernil dolç i formatge
Mero a la planxa amb verdures
Popets amb ceba

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)

POSTRES :

Iogurt de fruites del bosc o melmelada de pinya casolà
Flam d'ou o cafè
Pastis de nutela i crema
Copa de gelat de torró

Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada