Pàgines

dilluns, 26 de febrer del 2018

Menú del Dilluns 26 de Febrer de 2018

Menú del Dilluns 26 de Febrer de 2018

PRIMERS:

Amanida de cruixents amb vinagreta de mel
Espaguetis saltejats amb bolets
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Pèsols amb pernil
Crep amb salmó, ensiam i salsa iogurt

Altres opcions:
Espàrrecs amb salsa romesco (+3€)
Ravioli de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)

SEGONS :

Bistec a la planxa
Lluç a la planxa
Carn magra amb salsa formatge de cabra
Llàgrimes de pollastre arrebossades

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada