Pàgines

divendres, 26 de gener del 2018

Menú del Divendres 26 de Gener de 2018

Menú del Divendres 26 de Gener de 2018

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb cruixents
Galetada "fideua feta de galets, típica de pescadors"
Crema de verdures
Xampinyons farcits de nous i pernil

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS :

Rotllets de pollastre farcits de pernil dolç i formatge rostit
Salmó a la planxa amb verdures
Hamburguesa a la planxa amb ceba caramel·litzada
Marmitako

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)


Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada