Pàgines

divendres, 19 de gener del 2018

Menú del Divendres 19 de Gener de 2018

PRIMERS:

Amanida verda
Gratinat d'alberginia, formatge i mel
Esparrecs amb maionesa
Macarrons de l'àvia
Patates enmascarades amb botifarra negre

Altres opcions:
Crep d'espinacs amb formatge "Ricota", panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS :

Tripa i morro - "Callos"
Bistec a la planxa amb guarnició
Pit de pollastre amb salsa formatge
Calamars a la planxa amb verdura
Llom arrebossat amb patates

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)


Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)

* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada