Pàgines

dilluns, 22 de gener del 2018

Menú del Dilluns 22 de Gener de 2018

PRIMERS:

Amanida de cranc, pinya, panses i salsa rosa
Pastis de bolets, samfaina, ou dur i beixamel
Espaguetis saltejats amb salmó fumat
Carxofes naturals saltejades amb pernil

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS :

Bistec a la planxa
Pularda amb prunes
Bacallà a la muselina d'all
Salmó a la planxa
Llibrets de foie i poma

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)


Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada