Pàgines

dimarts, 2 de gener del 2018

Menú del Dilluns 2 de Gener de 2018

Menú del Dilluns 2 de Gener de 2018

PRIMERS:

Amanida de tonyina, ou dur
Carpaccio casolà de peus de porc
Arròs saltejats amb verdures de l'horta
Patates emmascarades amb botifarra negre
Espaguetis al pesto vermell i parmesà


Altres opcions:
Crep de espinacs, ricotta, panses i bacó  (+3€)
Carpaccio de pop a la gallega (+3€)

SEGONS :

Botifarra amb mongetes
Galtes de porc al forn
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Calamars a la andalusa amb guarnició
Pollastre al roquefort

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada