Pàgines

dijous, 11 de gener del 2018

Menú del Dijous 11 de Gener de 2018

PRIMERS:

Amanida de tonyina, ou dur, espàrrecs
Arròs saltejats amb verdures de l'horta
Espinacs a la catalana
Macarrons de l'àvia
Crema de bolets amb crostonets de pa

Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)

SEGONS :

Mandonguilles amb bolets
Salmó a la planxa
Hamburguesa de bou amb ceba caramel·litzada
Rodo de gall d'indi rostit al forn

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)

* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada