Pàgines

dijous, 21 de desembre del 2017

Menú del Dijous 21 de Desembre de 2017

Menú del Dijous 21 de Desembre  de 2017

PRIMERS:

Amanida amb salmó i fruits secs
Crema de bolets amb crostonets de pa
Faves a la catalana
Tallarines a la carbonara
Mousse d'escalivada i seitons


Altres opcions:
Espàrrecs amb romesco (+3€)

SEGONS :

Mandonguilles amb pèsols
Rosbif de vedella
Salmonets al forn
Pollastre arrebossat
Entrecot (150gr) amb guarnició


Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa

11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada