Pàgines

divendres, 3 de novembre del 2017

Menú del Divendres 3 de Novembre de 2017

Menú del Divendres 3 de Novembre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats, formatge de cabra i fruits secs
Remenat d'ous amb bolets, patata i pernil
Tallarines saltejades amb verdures
Sopa torrada " típica del Lluçanès"
Cigrons amb cansalada
Mousse de beicon i formatge

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)

SEGONS:

Salmó a la planxa amb verdura
Botifarra esparracada amb bolets i ceba caramel·litzada
Pollastre a la planxa amb guarnició
Llibrets de llom farcits de pernil dolç i formatge
Conill al allet amb guarnició

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada