Pàgines

dimecres, 22 de novembre del 2017

Menú del Dimecres 22 de Novembre de 2017

PRIMERS:

Amanida Cèsar
Crema de carbassó amb encenalls de formatge brie
Lasanya de bolets amb beixamel de ceps
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Llenties estofades

Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Botifarra esparracada amb ceba caramel·litzada i bolets
Llobarro a la planxa amb verdura
Xurrasco a la planxa
Pollastre al forn

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada