Pàgines

dimecres, 8 de novembre del 2017

Menú del Dimecres 8 de Novembre de 2017

Menú del Dimecres 8 de Novembre de 2017

PRIMERS:

Amanida de tonyina, ou dur
Tortel·lini al pesto
Llenties estofades
Sopa de peix
Crema d'espàrrecs i crostonets de pa
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)
Carpaccio de pop a la gallega (+3€)

SEGONS:

Lluç a la planxa acompanyats d'amanida
Bistec amb guarnició
Llàgrimes de pollastre arrebossat amb guarnició
Mandonguilles amb pèsols
Tripa i morro "Callos"
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada