Pàgines

dimarts, 28 de novembre del 2017

Menú del Dimarts 28 de Novembre de 2017

Menú del Dimarts 28 de Novembre de 2017

PRIMERS:

Amanida de bacallà, ceba tendre, i salsa romesco
Fideuà acompanyat d'all i oli
Sopa de galets amb pilotilles
Espinacs a la catalana
Espàrrecs amb maionesa


Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Seitons fregidets
Llom a la planxa amb salsa formatge
Cuixa de gall d'indi rostida al forn
Bistec a la planxa
"Besuguito" a la planxa

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada