Pàgines

dimarts, 14 de novembre del 2017

Menú del Dimarts 14 de Novembre de 2017

Menú del Dimarts 14 de Novembre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats , beicon, pa torrat i fruits secs
Espaguetis ala napolitana (tomàquet, i tonyina)
Pebrot al piquillo farcit de brandada de bacallà
Albergínies farcides
Crema de bolets

Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)

SEGONS:

Lluç a la planxa
Entranyes de vedella a la planxa
Llom arrebossat amb guarnició
Cuixa de gall d'indi (pavo) rostida amb poma
Botifarra esparracada amb bolets

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb idiazabal (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada