Pàgines

divendres, 17 de novembre del 2017

bon cap de setmana!

Menú del Divendres 17 de Novembre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats, gambetes, pinya i salsa rosa
Macarrons de l'àvia
Cigronets amb cansalada
Timbal d'escalivada i seitons
Sopa de galets amb pilotilles

Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Entranya de vedella a la planxa
"Besugo" a la planxa
Bistec
Mandonguilles amb pèsols
Pularda confitada a baixa temperatura amb poma

Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada