Pàgines

divendres, 6 d’octubre del 2017

Menú del Divendres 6 d'Octubre de 2017

Menú del Divendres 6 d'Octubre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb cruixents (pa torrat, beicon, ceba cruixent)
Rigatone al pesto
Xampinyons farcits de pernil i nous
Humus de cigrons amb bacallà
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
Mini canelons de calçot amb beixamel de romesco (+3€)


SEGONS:

Galta de porc rostida al forn
Mandonguilles amb pèsols
Xurrasco a la planxa
Orada a la planxa
Pollastre arrebossat


Altres opcions:
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melos de vedella amb idiazabal (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada