Pàgines

dijous, 26 d’octubre del 2017

Menú del Dijous 26 d'Octubre de 2017

Menú del Dijous 26 d'Octubre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb xampinyons, bacó i pa torrat
Tallarines a la napolitana (tomàquet, tonyina, pebrot verd, olives negres)
Gratinat de carbassó i bacallà
Patates d'Olot
Pèsols a la catalana
Espàrrecs amb maionesa

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
Carpaccio de vedella amb parmesà (+3€)

SEGONS:

Lluç a la planxa amb verdureta
Molls "Salmonetes" planxa
Cuixes de pollastre rostides al forn
Peus de porc guisats
Bistec a la planxa
Llom arrebossat amb guarnició

Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada