Pàgines

dijous, 19 d’octubre del 2017

Menú del Dijous 19 d'Octubre de 2017

Menú del Dijous 19 d'Octubre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb pera, pipes, formatge blau
Pebrot al piquillo farcits de brandada de bacallà
Remenat d'ous amb bolets, pernil i patates
Rotllet d'espinacs, pernil dolç i formatge
Espaguetis a la bolonyesa

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)
Mini caneló de calçot amb salsa romesco (+3€)

SEGONS:

Costellam de porc al forn
Pollastre a la planxa amb cous-cous i quinoa
Paella mixta
Calamars a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats

Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)


Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada