Pàgines

divendres, 8 de setembre del 2017

Menú del Divendres 8 de Setembre de 2017

Menú del Divendres 8 de Setembre de 2017

PRIMERS:

Amanida amb favetes confitades i botifarra negre, pinyons
Gaspatxo de xíndria amb entrebancs
Pebrot al piquillo farcits de brandada de bacallà
Espaguetis a lo Alfredo (bacó i xampinyons)
Patates tipus d'Olot
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa

Altres opcions:
Mini canelons de calçots amb beixamel de romesco (+3€)
Carpaccio de pop a la gallega (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Hamburguesa a la planxa amb ceba caramel·litzada
Braó (codillo) rostit al forn amb patates
Calamars a la planxa amb verdura
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Pollastre a la planxa i salsa pebre

Altres opcions:
Cuixa de xai al forn (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc

11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada