Pàgines

divendres, 29 de setembre del 2017

Menú del divendres 29 de Setembre de 2017

Menú del divendres 29 de Setembre de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb bacallà, salsa romesco
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Macarrons de l'avia
Crema de meló amb encenalls de pernil

Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Mini canelons de calçot amb beixamel de romesco gratinats (+3€)


SEGONS:

Carn magra amb salsa pebre
Braó rostit al forn
Escalopins de pollastre a la planxa
Filet de llenguado arrebossat


Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada