Pàgines

dilluns, 4 de setembre del 2017

Menú del Dilluns 4 de Setembre de 2017

Menú del Dilluns 4 de Setembre de 2017


PRIMERS:

Amanida amb tomàquet de l'horta
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes i espàrrecs verds
Crema de carbassa
Macarrons de l'àvia
Mini canelons de calçots amb beixamel de romesco (+3€)
Carpaccio de pop a la gallega (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Hamburguesa de bou amb formatge de cabra
Llibrets de llom arrebossats
Mandonguilles amb pèsols de la floreta
Entranyes de vedella a la planxa
Cuixa de xai al forn (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)



Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc


11.00 € (iva inclòs)





* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada