Pàgines

dijous, 14 de setembre del 2017

Menú del Dijous 14 de Setembre de 2017

Menú del Dijous 14 de Setembre de 2017

PRIMERS:

Amanida de tonyina, ou dur i espàrrecs
Remenat d'ous amb bolets, xoriço i patates
Rigatone al pesto
Patata i mongeta tendre
Cigronets amb bacó
Altres opcions:
Canelons de carn rostida i foie amb salsa parmesà (+3€)
Crep d'espinacs, ricotta, pinyons, panses salsa tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa (+3€)

SEGONS:

Xurrasco a la planxa amb patates
Orada a la planxa amb verdures
Escalopa de vedella arrebossada
Galta de porc al forn


Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de Girona a la planxa (+6€)

Postres, pa

Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc

11.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada