Pàgines

divendres, 26 de maig del 2017

BON CAP DE SETMANA!!

Menú del Divendres 26 de Maig de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb pernil d'ànec taronja
Ensaladilla russa
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Macarrons de l'àvia
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Hamburguesa de vedella amb ceba caramel·litzada
Conill al allet
Pollastre arrebossat
Mero a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa de 350gr (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc o mango
Pastis dolç de llet
Macedònia
Flam d'ou
Sorbet de mojito, llimona

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada