Pàgines

dimecres, 26 d’abril del 2017

Menú del Dimecres 26 d'Abril de 2017

Menú del Dimecres 26 d'Abril de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb poma, panses, nous i vinagreta de mel
Espaguetis saltejats amb tomàquet sec, anxoves
Patates tipus d'Olot
Pèsols amb pernil i anisats
Espàrrecs a la planxa amb salsa romesco (+3€)


SEGONS: 

Lluç a la planxa amb verdura
Llibret de llom farcit de bacó i formatge amb guarnició
Bistec a la planxa amb guarnició
Braó rostit al forn amb patates
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella 350g (+6€)

POSTRES:

Flam ou
Brownie
Iogurt, fruites del bosc o mango
Gelat de torró
Fruita

Pa i una beguda 


11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada