Pàgines

dimarts, 4 d’abril del 2017

Menú del Dimarts 4 d'Abril de 2017


Menú del Dimarts 4 d'Abril de 2017

PRIMERS:

Amanida Catalana
Llenties de l'àvia
Rissoto de bolets
Patates emmascarades amb botifarra negre
Pèsols amb pernil amb aroma d'anís
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco (+3€)

SEGONS: 

Xurrasco a la planxa
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Medallons de rap arrebossats
Llonza de porc amb ceba caramel·litzada
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Mini gofres amb xocolata
Brownie
Flam ou o cafè
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita

Pa i una beguda 


11 € (iva inclòs)
* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada