Pàgines

dissabte, 4 de març del 2017

Menú del Dissabte 4 de Març de 2017

Menú del Dissabte 4 de Març de 2017

Tastet de la casa

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats amb formatge brie i fruits secs vinagreta de mel
Carpaccio casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
Petxina de peix i marisc
Caneló de confit d'ànec i foie amb salsa Pedro ximenez
Humus de cigrons i mongetes amb bacallà

SEGONS:

Rotllet de pollastre farcit de prunes, pinyons rostit al forn
Entrecot de vedella de 250 grs a la planxa
Xai a la planxa amb guarnició
Timbal de vedella amb idiazabal
Gambes a la forn amb vi blanc

POSTRES:

Gelat de torro i ratafia
brownie
Iogurt amb mango o fruites del bosc
Sorbets

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Macarrons
--------------------------------
Escalopins de vedella arrebossats

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada