Pàgines

dilluns, 20 de març del 2017

Menú del Dilluns 20 de Març de 2017 PRIMERS: Amanida d'enciams variats maduixes i formatge de cabra Rigatone (autentica pasta italiana) saltejats amb verdures Púding d'alls tendres, espàrrecs i gambes Tàrtar de tonyina i alvocat Cigrons estofats Espàrrecs a la planxa amb romesco (+3€) SEGONS: Corbina "Corball" a la planxa amb guarnició Botifarra esparracada amb bolets i patates Xurrasco a la planxa amb guarnició Pollastre al cointreau Llaminera a la planxa Cabrit arrebossat (+6€) Entrecot de vedella a la planxa (+6€) POSTRES: Flam d'ou o cafè Pastis de poma Iogurt amb fruites del bosc o mango Gelat de turró Fruita Pa i una beguda 11 € (iva inclòs) * alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al•lergògens (consulteu al personal) Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació. Gaudiu d'un bon dinar! /

Menú del Dilluns 20 de Març de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats maduixes i formatge de cabra
Rigatone (autentica pasta italiana) saltejats amb verdures
Púding d'alls tendres, espàrrecs i gambes
Tàrtar de tonyina i alvocat
Cigrons estofats
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+3€)

SEGONS: 
Corbina "Corball" a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre al cointreau
Llaminera a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Flam d'ou o cafè
Pastis de poma
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /  

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats maduixes i formatge de cabra
Rigatone (autentica pasta italiana) saltejats amb verdures
Púding d'alls tendres, espàrrecs i gambes
Tàrtar de tonyina i alvocat
Cigrons estofats
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+3€)

SEGONS: 
Corbina "Corball" a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Xurrasco a la planxa amb guarnició
Pollastre al cointreau
Llaminera a la planxa
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)

POSTRES:

Flam d'ou o cafè
Pastis de poma
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Gelat de turró
Fruita

Pa i una beguda  


11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada