Pàgines

dimecres, 1 de febrer del 2017

Menú del Dimecres 1 de Febrer de 2017

Menú del Dimecres 1 de Febrer de 2017

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta
Crep de pernil dolç i formatge amb salsa d'ametlla
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Fideuà acompanyat d'all i oli
Mongeta tendre saltejada amb pernil
Sopa d'all com ho feia l'àvia
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Llonzes de porc a la planxa amb maionesa de mostassa
Pollastre rostit al forn amb guarnició
Suprema de Corbina al forn
Lluç a la planxa amb guarnició
Gall d'indi a la planxa amb patates
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de  vedella amb Idiazabal (+6€)

POSTRES:

Crema catalana casolana
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de cafè
Crocant
Pastis

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada