Pàgines

divendres, 23 de desembre del 2016

Menú del divendres 23 de Desembre del 2016

Menú del divendres 23 de Desembre del 2016

PRIMERS:

Amanida d'enciams variats, formatge de cabra i fruits secs
Remenat d'ous amb bolets, patates i pernil
Macarrons de l'àvia
Carxofes al forn
Petxina de rap i marisc
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)

SEGONS:

Secret a la planxa amb guarnició
Botifarra esparracada amb bolets i patata
Orada al forn amb un llit de patata
Gall d'indi a la planxa
Llàgrimes de pollastre arrebossat
Cabrit arrebossat (+6€)

POSTRES:

Iogurt de fruites del bosc
Cornet de vainilla i xoco
Gelat de nata, torró
Flam d'ou

Pa i una beguda
11 € (iva inclòs)

* alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada