Pàgines

dissabte, 3 de desembre del 2016

Menú del Dissabte 3 de Desembre de 2016

Menú del Dissabte 3 de Desembre de 2016

Tastet de la casa

PRIMERS:
Amanida d'enciams variats formatge brie i fruits secs vinagreta de mel
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
Crep d'espinacs, ricotta, panses,pinyons  i salsa de tomàquet dolç
Tallarines saltejades amb bolets
Carxofes al forn

SEGONS:

Secret a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat amb guarnició
Confit d'ànec amb compota de poma
Bacallà al forn amb romesco
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal

POSTRES:
Lioneses amb xocolata
Trufes amb nata
Tarta whisky
Iogurt amb mango o fruites del bosc

Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)

MENÚ INFANTIL (fins a 12 anys)

Macarrons a la bolonyesa
--------------------------------
Escalopins de vedella arrebossats amb patates

Postres, beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)


* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada